HowsaGoin!

Ierse- en Folkmuziek


[HowsaGoin1]

‘Howsa Goin!’ is een Ierse groet die betekent: hoe gaat het met je? HowsaGoin! is ook de naam van onze band die in 2003 werd opgericht. Wij brengen een gevarieerd repertoire van voornamelijk Ierse- en Folkmuziek. Het aanbod loopt uiteen van pubsongs, gevoelige ballads, snellere nummers en zo af en toe een Nederlandstalig lied.

Muziek maken is voor ons allen vooral plezier maken, met elkaar en voor het publiek waarvoor we spelen. Wij vinden het leuk om met onze muziek een vrolijke sfeer te brengen en mensen de mogelijkheid te geven om mee te zingen, klappen of dansen.

Ondanks dat we het zo leuk vinden hebben we besloten om te stoppen. Op 9 februari 2020 speelden we ons laatste concert. We kijken met genoegen terug op zestien jaar fijn muziek maken. We zijn op tv geweest, hebben een CD gemaakt, en gespeeld op toplokaties zoals De Nieuwe Kolk in Assen en de MartiniPlaza in Groningen.

HowsaGoin!

Kenmerkend voor HowsaGoin! is de harmonieuze meerstemmige zang, begeleid door overwegend akoestische instrumenten. Wij passen ons geluidsniveau aan aan locatie en omstandigheden.

Line-up

Madelon Berg, zang, blokfluiten
Rob Haasjes, zang, mondharmonica
Ina Lesschen, zang, mondharmonica, koffer
Reint Lesschen, zang, basgitaar
Renée Taal, zang, gitaar, banjogitaar, accordeon, blokfluit
Johan Vromans, gitaren, banjogitaar, ukelele, zang

Tijdens onze optredens worden we bijgestaan door Arend Lensen, die het geluid en licht verzorgt.
Arend maakte ook de meeste foto's die op deze site te zien zijn.
De omslagfoto en de line-up foto's zijn gemaakt door Harry van den Berkmortel.

Heeft ú nog leuke foto's of filmpjes van ons gemaakt? Mail ze naar info@howsagoin.nl.